UngMedia til Almedie

Ett av tipsene vi fikk på Kickoff-workshopen vår før jul omhandlet Almedie, som er et mediesenter som holder til i Trosterudklubben, rett over Trosterud t-banestasjon, og som er et tilbud til ungdom mellom 12 og 20 år.

Forsker Ingar og kommunikasjonsrådgiver Katrine fra AFI tok turen dit og fikk en omvisning og en prat med fagleder for Almedie, Magnus Ross, før klubben åpnet og ungdommene kom.

To av klubbens faste fotografer, Farhad (16) og Dina (12), hadde trosset snøværet for å redigere bilder på Almedie denne kvelden.  Vi fikk en liten snik-kikk på Dinas siste blinkskudd – som utrolig nok var av en pegasus (ja, en hest med vinger) i fantastisk lys.

Farhad har nylig startet et ambisiøst prosjekt, “Dag 000” på sin nettside, der han skal legge ut bilder hver eneste dag.  Vi har allerede vært inne og sjekka, og han har lagt ut både i går og i dag. Vi følger med, Farhad!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *